Moderne kuhinje po meri za popoln izkoristek prostora

Kuhinje po meri nudijo nešteto možnosti. Izbira kuhinjskega pohištva je pomembna odločitev za vse, ki želijo od njega dobiti kar največ, ga prilagoditi svojemu načinu življenja, svojemu okusu in potrebam vseh stanovalcev. Prostor predstavlja središče domovanja, v katerem se srečujejo vsi družinski člani, si pripravljajo obroke, skupaj obedujejo in preživljajo kvaliteten čas eden z drugim. Mora biti funkcionalen, estetsko privlačen, predvsem pa mora kar najbolje služiti svojemu namenu.

Kuhinje po meri omogočajo popolno prilagoditev prostoru in njegov izkoristek do zadnjega kotička, tudi če je prostorska konfiguracija omejena, nenavadna ali zahtevna. Standardni sestavi pogosto ne ustrezajo danim pogojem, kar vodi do neizkoriščenega prostora ali do njegove zasičenosti, posledično pa je lahko ovirano celo gibanje. Če želite vsak centimeter optimalno izkoristiti, je izbira kuhinjskega pohištva po meri zagotovo najboljša možnost. Elementi se bodo natančno prilegali prostoru, kar je še posebej dobrodošlo v manjših stanovanjih.

Skrbno načrtovanje je zelo pomembno, saj bo omogočilo, da bodo elementi in posledično delovni procesi, prilagojeni potrebam posamezne družine, oziroma gospodinjstva.

V podjetju Ga+kuhinje imamo mnogo izkušenj na področju izdelave pohištva po naročilu. Poleg razpoložljivega prostora upoštevamo tudi življenjski slog naših strank in se maksimalno prilagodimo njihovim zahtevam. Izbira je pestra in vedno je mnogo novih idej kar se tiče opreme in dodatkov, ki delo naredijo lažje in prijetnejše. Odločite se lahko za klasične ali moderne kuhinje po meri. Medtem ko klasične izvedbe odlikuje domačnost in toplina lesa, pa moderne kuhinje navdušujejo s svojo funkcionalnostjo in domiselnimi rešitvami.

Kuhinje po meri

Moderne kuhinje po meri – sodobna oprema v živih barvah in naravnih tonih

Moderne kuhinje se ponašajo s konceptom s čistega, minimalističnega videza, ki poudarja močne vodoravne in navpične linije, ustvarjene z omaricami, policami in pulti. Večina zasnov daje prednost ostrim kotom in robovom, vendar pa enostavne zaobljene linije niso popolnoma izključene.

Materiali so izbrani z mislijo na čim preprostejšo uporabo, vzdrževanje in čiščenje; steklo, akril, kovina, brušeni in polirani beton so najbolj značilni in priljubljeni zaradi futurističnega značaja, seveda poleg lesa, ki je bil in bo ostal najbolj univerzalen. Ta je pogosto furniran in vezan, masivni les je ostal priljubljen za delovne pulte.

MODERNE KUHINJE

Kaj pa barve? Sodobne barvne sheme se nagibajo k hladnejši strani barvnega spektra. Bela je tako kot les, vedno dobra izbira, siva, tudi črna veljajo za bolj iskane, topli zemeljski toni v vseh odtenkih pa veljajo za zelo atraktivne – pogosto je ena od barv svetlejša in drznejša, le-to pa umiri kombinacija s temnejšim odtenkom.

Moderne kuhinje po meri so neredkokdaj prebarvane s svetlim ali malce temnejšim lakom, ki ne prekrije popolnoma lesne strukture, saj so mnogi še vedno navdušeni nad naravno lepoto lesa. Kuhinjsko pohištvo je prefinjeno, skromno in luksuzno obenem, ustvarja spokojno okolje in primeren prostor za druženje.

Kuhinjsko pohištvo

Kuhinjsko pohištvo poudarite s primerno razsvetljavo

Razsvetljava ima ključno vlogo pri doseganju estetskega, minimalističnega videza. Integrirane rešitve, kot so LED trakovi pod omaricami, zagotavljajo prijeten in topel sijaj, ne da bi zavladale prostoru. Še vedno, oziroma zopet, ljudje pogosto izberejo viseče luči z elegantnimi oblikami iz visokokakovostnih materialov, ki nudijo dovolj svetlobe za delo in ustvarjajo domačno vzdušje. Lepota takšne razsvetljave je v preprostosti in hkrati v prefinjenosti, poudarek pa ostaja na funkcionalnosti.

Moderna kuhinja pa ne bi bila moderna brez tehnološko in oblikovno dovršenih gospodinjskih aparatov, ki so lahko vgradni in skriti očem, ali pa prosto postavljeni in vidni. V naši ponudbi lahko najdete vrhunske pomivalne stroje, nape, hladilnike, vgradne in mikrovalovne pečice, ki vam bodo dolgo in dobro služili. Njihove cene so konkurenčne, nudimo pa vam tudi ugodne plačilne pogoje.

Moderne kuhinje

Klasične kuhinje po meri za brezčasno eleganco, toplino in domačnost

Ljubitelje brezčasne elegance, tradicionalnih barv in klasično oblikovanih elementov, navdušuje klasično kuhinjsko pohištvo. Les je zaradi svoje lepote in topline še vedno med najbolj priljubljenimi materiali, zato lahko lesene izvedbe najdete tako v tradicionalnem kot v moderno zasnovanem stanovanju.

Klasično zasnovano kuhinjsko pohištvo ima dolgo življenjsko dobo in uporabniku ponuja trajno lepoto. Odločite se za leseno izvedbo, ki bo vas, vašo družino in vaše prijatelje vedno znova pozdravila z domačnostjo, toplino in brezčasno eleganco naravnega materiala.

Da pa boste brez skrbi naredili nov korak k opremljanju stanovanja, vam bodo naši strokovni sodelavci z veseljem pomagali s svetovanjem in svežimi idejami. Na naši spletni strani rezervirajte termin ali nas pokličite in dogovorili se bomo kdaj vam bomo izdelali računalniški 3D izris, da si boste lažje predstavljali kako bo videti vaša nova kuhinja po meri. Lahko ste prepričani, da bomo skupaj našli najboljše in najbolj funkcionalne rešitve, saj imajo svetovalci poleg vsega potrebnega strokovnega znanja, tudi ogromno izkušenj na tem področju.

Če niste vešči, vam bomo izdelali tudi natančno izmero prostora ter na koncu meritve tudi preverili. Oglejte si našo spletno stran, kjer boste našli zaključene projekte in mnenja naših strank. Morda boste boste dobili ideje, na katere niste niti pomislili.

Moderne kuhinje po meri

vir: https://ga-kuhinje.si/