All inclusive Lanzarote je popolna izbira za nepozaben oddih

All inclusive Lanzarote je v današnjem, vedno hitrejšem svetu z napornimi delavniki, popolna rešitev za vsakega. Si tudi vi želite sprostitve na vročem soncu s pogledom na kristalno čisto morje? Otok Lanzarote leži ob zahodni obali Afrike, sredi Atlantskega oceana. To pomeni, da so temperature vedno ugodne, pokrajina pa naravnost neverjetna. Se sprašujete, zakaj izmed vseh Kanarskih otokov izbrati ravno Lanzarote? All inclusive Lanzarote potovanje na ta vulkanski otok se vam bo zagotovo najbolj vtisnilo v spomin, zakaj pa si preberite v nadaljevanju.

All inclusive Lanzarote

Lanzarote potovanje primerno za par, družino in skupino

Otok Lanzarote slovi po svoji živahni kulturi in mnogih znamenitostih, zato navduši prav vsakega. Je idealna destinacija tako za pare, kot tudi družine in skupine, saj omogoča sprostitev in raziskovanje zanimivih krajev.


All inclusive Lanzarote – izklopite možgane in uživajte

Ne glede na to ali se na destinacijo odpravljate z boljšo polovico ali pa s celo družino, vas bo super ponudba v urejenih hotelih navdušila. Ker se zavedajo, da tukaj turisti iščejo predvsem višje temperaure, sončne žarke in lepo morje, se za svoje goste še posebej potrudijo. Posebno pozornost posvečajo družinam, kjer ponujajo otrokom prijazne vsebine, bazene, igrišča in animacije. Tako se lahko starši zares odpočijejo, saj najmlajši z veseljem divjajo po bazenskem kompleksu in čofotajo po nizki vodi. V all inclusive Lanzarote ponudbo je seveda všteta vsa hrana in pijača, kar pomeni, da gostje gostje uživajo tudi v nepozabni gurmanski izkušnji. Srkanje vina ali koktejla ob odlični večerji je tako še prijetnejše.


Lanzarote – potovanje, ki vas bo pustilo odprtih ust

Kot smo že omenili, se otok Lanzarote precej razlikuje od ostalih delov Kanarskih otokov. Omenjena destinacija namreč slovi pod imenom »evropski Havaji«, saj jo zaznamuje vulkanska pokrajina. Ste vedeli, da tukaj najdemo kar preko 300 vulkanskih stožcev oz. ugaslih vulkanov? Prav to je glavni razlog, zakaj obiskati Lanzarote! Potovanje po tej neverjetni pokrajini, ki je v večini prekrita z lavo in vulkanskim pepelom, se vam bo zagotovo vtisnilo v večni spomin. Pari boste lahko tako uživali v luksuznih ali butičnih hotelih ter si hkrati tudi ogledali atraktivne vzpetine in dolge črne peščene plaže. Le-te so izjemno fotogenične, zato bodo na svoj račun prišli tudi fotografski navdušenci. Verjamemo, da boste že na počitnicah razmišljali, kdaj se boste spet vrnili na omenjeno destinacijo.


Otok Lanzarote – uživajte na popolnih valovih

In še zadnji razlog, zakaj obiskati Lanzarote? Potovanje tja je prava odločitev tudi zato, ker je destinacija dom nekaterih najlepših plaž na Kanarskih otokih. Playa Papagayo, playa Famara in playa Blanca so le ene izmed najbolj znamenitih točk, ki jih morate obiskati. Tukaj uživajo predvsem navdušenci vodnih športov, saj Atlantski ocean ustvarja popolne valove za surfanje. Ste skupina prijateljev, ki obožujete moč oceana in lovljenje perfektnih valov v sončnem zahodu? Potem je omenjeni otok za vas popolna izbira! V kolikor vas je več, lahko najamete apartma, sobo v cenejšem hotelu, seveda pa se lahko odločite tudi za hotel all inclusive. Lanzarote ponuja vse, kar si zaželite, zato boste na počitnicah zagotovo uživali še bolj, kot ste kadarkoli doslej. Občudovanje naravnih znamenitosti in odlična kulinarika vas bosta napolnili z novo energijo.

Lanzarote potovanje


All inclusive Lanzarote ponudba vas ne bo razočarala

Si tudi vi želite maksimalnega udobja? Hoteli in letovišča na omenjeni destinaciji ponujajo tako popolno sprostitev, kot tudi vrsto dejavnosti in zabave. V večini se nahajajo v bližini prekrasnih peščenih plaž, od koder se razprostira prekrasen pogled na mogočen ocean. Samo predstavljajte si romantično večerjo v sončnem zahodu s svojo boljšo polovico. All inclusive Lanzarote ponuja pestro izbiro specializiranih restavracij, kjer vas bodo navdušili s svojo pestro kulinariko.

Ker je v ceno všteto zares vse, si boste lahko končno privoščili jedi in pijačo, ki ste si jih vedno želeli. Če vas skrbi, da bi na počitnicah pridobili nezaželjene kilograme, naj vas razveselimo – številni hoteli so opremljeni tudi z modernimi fitnesi, kjer je rekreacija pravi užitek. Oprema in ponudba namestitev sta na zelo visokem nivoju, zato se boste s počitnic vrnili kot prerojeni. Torej na gremo na Lanzarote potovanje? Seveda!


Otok Lanzarote ne ponuja le lepih plaž

Do sedaj smo omenili, da je destinacija znana predvsem po peščenih črnih plažah, popolnih valovih in vulkanskih stožcih. Res sicer je, da se iz teh razlogov tja odpravi največ turistov, vseeno pa to še zdaleč ni vse, kar otok ponuja. Poleg nacionalnega parka Timanfaya, ki slovi po neverjetni vulkanski pokrajini in geotermalni dejavnosti, lahko obiščete tudi slavno vinsko regijo La Geria, ki je znana po odličnih vinih. Vulkanska prst namreč ustvarja unikatne pogoje za obdelovanje zemlje in vinske trte.

Svetujemo vam, da lokalno vino poizkusite in preverite, če se razlikuje od tistih, ki ste jih poznali doslej. Na otoku na svoj račun ne bodo prišli le ljubitelji alkoholnih pijač, temveč tudi arhitekturni navdušenci. Prav tukaj se je namreč rodil znan umetnik in arhitekt Cesar Manrique, ki je svoje stvaritve lepo povezal z naravnim okoljem. S svojo vizijo trajnostnega razvoja je navdušil marsikoga.

otok Lanzarote